header-image

KEHOP-2.1.7

Magyarország Kormányának felhívása a Magyar Állam felhatalmazása alapján eljáró víziközműszolgáltatói működési engedéllyel rendelkező szolgáltatók, a víziközmű-szolgáltatás területén tevékenykedő, víziközmű-szolgáltatói tagszervezetekkel rendelkező érdekképviseleti szervezetek, önkormányzatok, felsőoktatási intézmények és civil szervezetek részére1 a víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálási projektek megvalósítása érdekében.
A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki, hogy biztosítja az EU-s és hazai határértékeknek megfelelő minőségű közüzemi ivóvíz-szolgáltatás országos megvalósítását, visszaszorítja az ivóvíz-minőségi problémákat, továbbá ösztönzi a víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos, ezen belül a szennyezés megelőzésre és ivóvíz megtakarításra összpontosító szemléletformálási akciók elterjesztését. A cél elérését a Kormány víziközmű-szolgáltatói működési engedéllyel rendelkező szolgáltatók, a víziközmű-szolgáltatás területén tevékenykedő, víziközmű-szolgáltatói tagszervezetekkel rendelkező érdekképviseleti szervezetek, önkormányzatok, felsőoktatási intézmények és civil szervezetek együttműködésével tervezi megvalósítani.

A Magyar Víziközmű Szövetség 11 tagszervezetével közösen összesen 6 db konzorciumi pályázatot nyújtott be a KEHOP-2.1.7 „A víziközmű-szolgáltatással kapcsolatos szemléletformálás” elnevezésű pályázatra. A 6 pályázatból egyet támogatásra ítéltek, és a fennmaradó 5 pályázat is megfelelt szakmailag a támogathatósághoz szükséges minimális követelményeknek, azonban forráshiány miatt egyelőre nem részesülhetett támogatásban, hanem tartaléklistára került. Amennyiben a későbbiekben a támogatási kérelemhez szükséges forrás rendelkezésre áll, lehetőség lesz a kérelem támogatására.

Csatolmányok

Csatolmány neveMéret
Pályázat felhívás KEHOP-2.1.7.pdf799.83 kB