header-image

ÖKO-AQUA 2016

ÖKO-AQUA 2016

A Magyar Víziközmű Szövetség 2016. június 8-10. között – a Hotel Eger&Park területén – rendezi meg az ÖKO-AQUA 2016 Víziközmű Konferenciát és Szakkiállítást.

Az ÖKO-AQUA 2014-hez képest az idén az ágazati igények változását követve másfél órás témablokkokba rendeztük az előadásokat. Ezzel elő kívánjuk segíteni, hogy a kapcsolatépítési lehetőségek mellett széleskörű szakmai párbeszéd, vita alakulhasson ki a résztvevők között. Az ÖKO-AQUA 2016-ra a regisztráció idén is a Magyar Víziközmű Szövetség honlapján megadott felületen keresztül lehetséges. A regisztrációkat a Magyar Víziközmű Szövetség fogadja és igazolja vissza ezt követően, minden információval és segítséggel állunk a résztvevők rendelkezésére. A szakkiállítás és konferencia a hazai víziközmű szolgáltató szakma átfogó seregszemléje, ahol a szakma és azok üzleti partnerei koncentráltan mutatkoznak be a széles szakmai közönségnek, ahol új üzleti, szakmai kapcsolatokat építhetnek ki.

A konferencia témablokkjai

▪ Hálózati hatékonyság - általános tapasztalatai, kérdései
▪ Beruházások értékelése, további teljesítményjavítási lehetőségek
▪ Energia audit, kritikus infrastruktúra védelme
▪ Újszerű megoldások a hálózat hatékonyságának javítására
▪ Beruházások értékelése további teljesítmény javítási lehetőségek (energetikai kérdések)
▪ Radioaktív paraméterek mérésének tapasztalatai; Biocid termékek forgalomba hozatalával kapcsolatos változások; Jogszabályi kötelezettségek a Legionellával történő fertőzés kockázatbecslésére
▪ KEOP projektek tapasztalatai - öntöttvas csövek fektetéseinél; Nem fémes anyagú vezetékek állapotvizsgálata (PVC, KPE, AC)
▪ Lefolyás-szabályozás, csatornahálózat üzemeltetés kérdései I-II.
▪ Vízfogyasztás mérők smart metering aktuális helyzete
▪ Nagy átmérőjű vezetékek NO-DIG állapotvizsgálata, rekonstrukciója
▪ Mérési helyek problematikája, mérőhelyek kialakítása
▪ Közművezeték szakítások - együttélési kérdések a társszolgáltatókkal a mindennapokban (gáz, távhő, áram és a hatóság bevonásával)
▪ A 2014-20-as ciklus 2000 LEÉ alatti szennyvíztelepek fejlesztési célkitűzései
▪ Életciklus elemzés (közművagyon elemzés tapasztalatai) díjmegállapítás
▪ KEOP "vizes" beruházások tapasztalatai (K+F) 2014-2020 EU-ciklus, "vizes" lehetőségek és források a KEHOP mellett
▪ Szennyvíziszap stratégia, szennyvíziszap hasznosítás alternatívái
▪ Korszerű IT megoldások az ágazatban
▪ GFT tervezés aktuális kérdései
▪ Generációs kérdések a víziközmű szolgáltatásban (X, Y, Z generációk együttélése, munkahelyi sokszínűség)
▪ Oktatási kerekasztal - szakmai utánpótlás lehetőségei különböző aspektusokból (duális képzés, tanuló szerződés, gyakornoki program)
▪ Vízbiztonsági tervezés gyakorlati kérdései

Jelentkezési lap
HELYSZÍN MEGKÖZELÍTÉSE

A konferencia vendégeinek saját maguknak kell intézni a szállás foglalást igény szerint. Az ügyintézés során hivatkozzanak a MaVíz-re illetve arra, hogy az ÖKO-AQUA résztvevői lesznek. A konferencia és kiállítás időpontja: 2016. június 8-10. Helyszín: Hotel Eger&Park

Szállás lehetőségek:

Hotel Eger & Park ****Konferencia és Wellness Szálloda, Eger, Szálloda u. 1-3. Tel.: +36/36-522-200 | Fax.: +36/36-413-114 | info@hotelegerpark.hu | www.hotelegerpark.hu

Hotel Egerben***superior Kétágyas szoba 2 főre 22.000Ft/ szoba/éj
Hotel Egerben***superior Kétágyas szoba 1 főre 20.000Ft/ szoba/éj
Hotel Egerben***superior Egyágyas szoba 18.000Ft / szoba/éj
Hotel Egerben***superior Pótágy 7.000Ft/ szoba/éj
Hotel Parkban**** Classic, Superior franciaágyas 2 főre 29.000Ft/ szoba/éj
Hotel Parkban**** Classic, Superior franciaágyas 1 főre 25.000Ft/ szoba/éj
Hotel Parkban**** De lux franciaágyas 2 főre 42.000Ft/ szoba/éj
Hotel Parkban**** De lux franciaágyas 1 főre 38.000Ft/ szoba/éj

A szobaáron felül fizetendő az idegenforgalmi adó 18 év felett, melynek díja 450 Ft/fő/éjszaka.

Hotel Eger***superior:
A szoba árak a reggelit, a wellness részleg szolgáltatásait (beltéri úszó, élmény és pezsgőmedencék, finn szauna, bioszauna, gőz kabin, sószoba, jégkút és kombiszauna) és a fitness terem használatát.

Zárt Parkoló: 1700Ft/autó/éj
Köntös használat: szobaár része

Hotel Park****:
Mindegyik franciaágyas és nem dohányzó szoba. A szoba árak a reggelit, a wellness részleg szolgáltatásait (beltéri úszó, élmény és pezsgőmedencék, finn szauna, bioszauna, gőz kabin, sószoba, jégkút és kombiszauna), fitness terem, parkoló, köntös használatát.

Érkezés napján 15.00-tól lehet elfoglalni a szobát, távozás napján 10.00-ig áll a vendégek rendelkezésére. Természetesen érkezéskor a szobák felszabadulásától függően folyamatosan adjuk ki a szabad szobákat.

Megközelítés

Hunguest Hotel Flóra (3300 Eger, Fürdő u. 5. Tel.:+36-36-513-300 hotelflora@hunguesthotels.com) http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/eger/hunguest_hotel_flora/

Ár: 20.000 Ft / kétágyas szoba / éjszaka
14.000 Ft / egyágyas szoba / éjszaka

Az árak tartalma: szállás svédasztalos reggelivel és levesbüfével ebédre (ezt nem kötelező igénybe venni, de a számla ezzel együtt készül- főétkezés látszik a számlán), wellness sziget (élménymedence, gyermekmedence, jacuzzi, infra-, finn-, illat- és gőzszauna, merülő medence, Kneipp kavicságyas taposó medence) korlátlan használata, városi strandbelépő élményfürdő használattal, Áfa.

Az idegenforgalmi adó a szobaáron felül fizetendő 18 éves kor felett, összege 450 Ft/fő/éj.

Fizetés: átutalással előleg-kérő levelünk alapján, vagy a helyszínen készpénzben, kártyával. A kiajánlott árat akkor tudják igénybe venni, ha megrendelésnél hivatkoznak az ÖKO-AQUA-ra.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel:
VOLÁN MENETREND Gárdonyi Géza Színháznál kell leszállni
MÁV

A kiállítók jelentkezése az elektronikusan kitöltött "Kiállítói Megrendelőn" - a lenti linken keresztül - történik, ezt követően Magyar Víziközmű Szövetség (MaVíz) elektronikusan visszaigazolja a megrendelést, ugyanakkor egyedi szerződést küld, amely szerződést 2 eredeti cégszerűen aláírt példányban a MaVíz címére (1051 Budapest, Sas u. 25. IV. emelet) kell eljuttatni. Kérjük a Kiállítókat, hogy a lenti rajzon jelöljék be, melyik standot tudnák elfogadni, mert ezzel felgyorsíthatjuk a standkiosztás folyamatát. A standok kiosztásánál a jelentkezési sorrend lesz a döntő szempont.

Megrendelési határidő: 2016. május 23.

A kiállítói státusz és a kiállítói részvételi díj semmilyen ellátást nem tartalmaz. A standszemélyzetet is külön kell regisztrálni résztvevőként, a résztvevők számára rendszeresített jelentkezési lapon.

Résztvevők jelentkezési lapja

Kiállítói megrendelő

Kiállítói adatközlő lap

A megrendeléssel a Megrendelő elfogadja az Általános Megrendelési Feltételeket, mely a Kiállítói Szerződésnek elválaszthatatlan részét képezi!

A konferencia és kiállítás időpontja: 2016. június 08-10. Helyszín: Hotel Eger&Park

Arany fokozatú támogatók: 
Kreativ fokozatú támogatók: Ezüst fokozatú támogatók: Bronz fokozatú támogatók: