header-image

Érdiek nyerték a Szerelőversenyt

Érdiek nyerték a Szerelőversenyt

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. csapata nyerte a Magyar Víziközmű Szövetség által rendezett XVII. Országos Víziközmű Szerelőversenyt. A második helyet szoros csatában, pontegyenlőség után a jobb gyakorlati eredménye alapján a KAVÍZ Kaposvári Víz- és Csatornamű Kft. szerezte meg. A harmadik helyen a Fővárosi Vízművek végzett.

A megmérettetésen 22 csapat indult, közülük három a határon túlról érkezett. Az Apa Nova Bukarest vízmű csapata a román versenyt nyerte meg, a SEVAK szerelői pedig a szlovákiai viadalon bizonyultak a legjobbnak, így Szövetségünk felkérésére vettek részt az eseményen. A harmadik külföldi csapat Burgenlandból érkezett, a házigazda Soproni Vízmű Zrt. meghívására.

A rendezvény első napján egy szerelési feladatot kellett megoldania a csapatoknak, a második napon pedig elméleti felkészültségüket teszteltük. A két nap összesített eredménye alapján alakult ki a végső sorrend.

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. csapatának győzelme azt is jelenti, hogy a legkevesebb felhasználói egyenértékkel rendelkező szolgáltató szerelői bizonyultak a legjobbnak a 22 induló csapat közül.

Gratulálunk valamennyi résztvevőnek!